Gå till innehåll

Svenska smyckesmärket Syster P öppnar butik på Arlanda

2024-10-22, kl. 06:30

Moderna, tidlösa smycken av 100 procent återvunnet silver. Efter årsskiftet ansluter Syster P till skaran av butiker och restauranger som öppnar på Stockholm Arlanda Airports Marknadsplats.

systerp

Arlandas Marknadsplats, flygplatsens största kommersiella satsning någonsin, fortsätter att växa. Nu kan vi presentera ytterligare en nyhet som kommer att göra butiker som Lakritsroten, Sweshop, World of Toys och Pocket Shop sällskap. Det svenska smyckesmärket Syster P, som ansluter efter årsskiftet, kommer att erbjuda flygplatsens resenärer handgjorda, tidlösa och moderna smycken i 100 procent återvunnet silver.

– I det nya shoppingutbudet som växer fram på flygplatsen vill vi fokusera på att stärka våra svenska varumärken och vi ser mycket fram emot att välkomna Syster P till Arlanda. Våra resenärer efterfrågar lokala och unika produkter att ta med sig hem eller ge bort till någon de håller kär, ett ändamål Syster P:s produkter i återvunnet silver lämpar sig väl till. Hållbarhet är dessutom ett viktigt nyckelord i vår kommersiella strategi och vi är glada över att jobba med partners som prioriterar miljövänliga och etiska metoder, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning på Swedavia.

– Vi är otroligt glada och stolta över att få vara en del av Arlanda och Stockholms ansikte utåt. Vi får möjlighet att sprida glädje och möta ännu fler av våra kunder, både svenska och internationella, på ett personligt sätt, säger Annikki Schaeferdiek, vd för och grundare av Syster P.

Under första kvartalet av 2025 öppnar Syster P på Arlandas Marknadsplats i Terminal 5.

Om Syster P
Syster P skapar moderna, tidlösa smycken av 100 procent återvunnet silver med en genuin känsla för hantverket. Allt började med två systrar, deras kärlek för det vackra och för att utforska världen tillsammans. En själsfrämjande resa långt hemifrån inspirerade dem till att skapa handgjorda smycken och idén till Syster P föddes. Att verka för systerskap och dela glädje med en personlig touch har blivit essensen av varumärket. Syster P tar sitt miljö- och sociala ansvar på största allvar och strävar efter att vara en förebild i sin bransch.

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se

Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Sedan 2020 är Swedavias egen flygplatsverksamhet fossilfri vid samtliga tio flygplatser. Koncernen omsatte under 2023 cirka 5,9 miljarder kronor och har cirka 2 600 medarbetare.