Gå till innehåll

I januari 2025 lyfter första direktflyget till Tokyo Haneda

2024-07-19, kl. 13:44

Japans största flygbolag, ANA, etablerar sig på Stockholm Arlanda Airport med en direktlinje till Tokyo Haneda, landets största flygplats och ett internationellt nav. Med start den 31 januari 2025 kommer ANA att trafikera sträckan tre gånger i veckan, och blir därmed en viktig länk som kopplar samman den svenska huvudstaden med en av de viktigaste marknaderna i Asien.

Ana

ANA (All Nippon Airways), medlem i Star Alliance och det största flygbolaget för reguljär passagerartrafik på den inhemska och internationella marknaden till och från Japan, kommer att etablera sig på Stockholm Arlanda Airport med en direktlinje till Tokyo Haneda. Med start den 31 januari 2025 kommer ANA att trafikera sträckan tre gånger i veckan. Den nya direktlinjen kommer inte bara att koppla samman den svenska huvudstaden med Japan, utan ANA´s omfattande nätverk av flyglinjer kommer även erbjuda viktiga anslutningar till hela Asien och södra delen av stilla havet.

Linjen Stockholm Arlanda Airport – Tokyo Haneda kommer att starta den 31 januari 2025 och trafikeras tre gånger i veckan, på tisdagar, fredagar och söndagar. Biljettförsäljningen startar den 22 juli 2024.

Läs mer på About ANA